

Tiesiog įdėkite į kepimo maišelį visą viščiuką ar jo dalį, mėgstamos mėsos pjausnį arba žuvį ir pašaukite į orkaitę. Šiuose nailoniniuose maišeliuose mėsa iškeps greičiau nei įprasta ir apskrus iki traškios plutelės tobulai, be to nereikės plauti orkaitės, nes ji išliks švari.
Kepinys neprilips prie maišelio, kaip tai nutinka kituose maišeliuose, pasidengs traškia plutele, bus sultingas ir paruoštas valgyti iš karto iškepus. Šios savybės išgaunamos naudojant maišelio gamybai aukščiausios kokybės nailoną – rinkoje tai geriausia medžiaga skirta kepti orkaitėse. Nailoninis maišelis stiprus, patvarus, nesuaižės ir nesutrūkinės kepimo metu,o mėsa jame apskrus . Nailoniniame maišelyje saugiai galite kepti maistą iki 220 laipsnių celsijaus, t.y. žymiai aukštesnė temperatūra nei rekomenduojama pigesniuose poliesterio maišeliuose, ir tai leidžia sutrumpinti kepimo laiką.
Maistui pagardinti galite kartu su maistu į maišelį įdėti padažus, marinatus ir prieskonius pagal savo skonį.
Taip paprasta dar nebuvo niekada!