Atsiprašome už nepatogumus.
Pabandykite ieškoti dar kartą
Q. Iš ko pagaminti Thinking-Cooking maišeliai vaisiams ir daržovėms?
A.: Maišelis pagamintas iš natūralių augalinių biopolimerų - 100% natūralus, 100% suyrantis ir 100% kompostuojamas.
Q. Ar galima naudoti pakartotinai?
A. Taip, maišelis tinka nevienkartiniam naudojimui.
Q. Ar galiu dėti pjaustytus vaisius ir daržoves?
A. Taip, Jūs galite dėti ir pjaustytus vaisius ir daržoves, maišelis puikiai išlaikys jų šviežumą.
Q. Kiek laiko maišelis gali prailginti produktų šviežumą?
A. Tai labai priklauso nuo to, kokios būklės produktą įdedate. Mes turėjome keletą nuostabių rezulatatų.... įskaitant extra 8 dienas pomidorams, daugiau nei 2 savaites žaliosioms pupelėms, 14 dienų- braškėms, viena extra savaitė bulvėms, agurkams. Mes taip pat gavome puikų rezultatą su brokoliais, grybais, svogūnais ir su daugeliu kitų daržovių. Mes negalime-ir nenorime- dalinti jokių pažadų, kadangi rezultatai priklauso nuo daugelio faktorių. Bet žymų skirtumą tikrai pajusite...
Q. Ar susidaro maišelyje kondensatas?
A. Ne, maišelis yra kvėpuojantis, todėl kondensatas nesusidarys.
Q. Taip, tai skamba per daug gerai, kad tai būtų tiesa? Kaip tai vyksta?
A. Tiesa, pateiksime truputį “mokslo”. Vaisiai ir daržovės “kvėpuoja”. Tai reiškia, kad jie sugeria deguonį (O2) ir išskiria anglies dvideginį (CO2). To pasekoje O2 koncentracija maišelyje mažėja,o CO2 lygis auga. Deguonies trūkumas sudaro palankią terpę augti bakterijoms, kurios sparčiai gadina maistą(ir netgi kai kuriasi atvejais gali būti pavojingos). CO2 perteklius didina maisto rūgštingumą, kuris veikia mainto skonį ir tekstūrą. Taigi, labai svarbu leisti O2 ir CO2 prasiskverbti į maišelio išorę ir į vidų, kad išlaikyti balansą. Idealios atmosferos sąlygos yra, kai yra 15% CO2 ir 15% O2, tačiau daugeliu atveju tai sunkiai pasiekiama. Mūsų maišeliai vaisiams ir daržovėms pagaminti iš naujos, unikalios plėvelės, kuri veikia taip, kad palaikytų optimalų drėgmės balansą ir O2 bei CO2 pralaidumą. Pralaidumą suteikia ne skylės maišelyje (jų nėra), bet tai yra kontruoliajama pačios medžiagos, iš kurios pagamintas maišelis. Dėl unikalios plėvelės struktūros O2 ir CO2 skvarba bei drėgmės pralaidumas kiekvienu atveju skiriasi. Tai leido subalansuoti kiekvieno komponento pralaidumą optimaliausiam rezultatui pasiekti. Be to, pralaidumas priklauso nuo temperatūros, todėl optimali atmosfera palaikoma pakuotės viduje, net jei laikymo temperatūra yra kintama.
Q. Tai buvo pernelyg moksliška man. Ar galite paaiškinti paprasčiau?
A. Gerai. Vaisiai ir daržovės sugeria deguonį ir išskiria anglies dioksidą. Jie tai daro, kai auga, ir jie tai daro po to, kai yra nuskinami. Tačiau jiems reikia tam tikro kiekio abiejų komponentų, o tinkamas kiekis gali skirtis priklausomai nuo produkto rūšies ar laikymo sąlygų. Iš tikrųjų ši maišelio medžiaga savaime reguliuoja srautą ... ji kvėpuoja, tarsi būtų antroji oda produktams esantiems viduje, praleidžia į išorę ir į vidų tiksliai reikiamą kiekį O2 ir CO2 , kad būtų išlaikytos puikios sąlygos. Maišelis automatiškai prisitaikys prie išorinių sąlygų ir suteiks produktams maksimalų tinkamumo vartoti laiką.
Q. Ar užtenka sudėti produktus ir uždaryti?
A. Taip, tiesiog sudėkite produktus ir laisvai užriškite mazgą arba užspauskite spaustuku. Maišelis atliks tolesnį darbą.
Pabandykite ieškoti dar kartą